Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Η σκέψη μας δημιουργεί την επιβολή και έλεγχο μας.

  Όπου κι αν βρεθούμε η ελίτ στέλνει συνεχώς υποσυνείδητα μηνύματα και έτσι επιδρά στο μυαλό μας. Ορισμένες εικόνες σαν και αυτές με τους...
ανύπαρκτους αποκεφαλισμούς, η καταστροφή πόλεων, οι ήχοι πολέμου απο βομβαρδισμούς και σηρίνες, παιδάκια που κλαίνε για την χαμένη οικογένεια τους μας κάνει να νιώσουμε την πραγματικότητα των θυμάτων. Τις σκέψεις αυτές τις αποκτούμε μαζικά και υποσυνείδητα χωρίς καν να το καταλάβουμε. Αυτή η συγκεκριμένη υποσυνείδητη σκέψη όμως καθοδηγεί και εμάς, αυτό το γνωρίζει η ελιτιστική μαφία της Καμπάλα. Οι πληροφορίες τους δεν προορίζονται για την μάζα.
Όπως είπαμε, μια υποσυνείδητη σκέψη μπορεί να μας καθοδήγησει και να δημιουργήσει την πραγματικότητα, αυτό πράτει η ελίτ μέσω διαλογισμού στο επίπεδο του ατόμου της ύλης, τη στιγμή που κάτι σύμφωνα με αυτούς πρέπει να συμβεί. Η διαδικασία είναι αργή, αλλά λειτουργεί όπως μας έχουν αποδείξει στην περίπτωση με τους Δίδυμους Πύργους στις 911. Πλάθουν τον κόσμο, τον έφεραν στην κλίμακα του παγκόσμιου χάους, αποχαύνωσαν τα πλήθη, όλη η ανθρωπότητα έπαθε πατατράκ, όλοι τους άρχισαν ξαφνικά να φοβούνται τους ανύπαρκτους τρομοκράτες....παντού καραδοκεί η απειλή του θανάτου....και αν τολμήσεις να τους αντισταθείς πληρώνουν τα πρακτοράκια να κόψουν μερικά κεφάλια για να τα βλέπει το κοπάδι να φοβάται ή να εξοργίζεται! Μέχρι να ζητήσει απο μόνο του την επέμβαση του Σωτήρα....
Ο Σατανάς είναι αποκύημα της φαντασίας, κατασκευασμένο απο την ελίτ, έτσι μας κρατάνε στο σταντ μπάι του φόβου, η θρησκεία είναι για να μας εκφοβίζει και να μας κρατάει σε ένα χαμηλό συνειδησιακό επίπεδο...αυτό ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. Που είναι η αγάπη της θρησκείας για τον άνθρωπο; Ο Χριστός ήταν ενας επαναστάτης και ήταν εναντίον της θρησκείας των εβραίων. Την συνέχεια την γνωρίζεις, κατάστρεψαν την ελληνική θεική κουλτούρα και σε εβραιοποίησαν.
Σου κρατάνε τον αποκρυφισμό, κρυφό. Σε κρατάνε μακριά από την απόκρυφη γνώση για να σε χειραγωγούν.... θέλουν μόνο το φόβο σου και την ενέργεια που παράγει ο φόβος σου....σαν ενέργεια που είσαι σε χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οτι εμείς οι ίδιοι είμαστε μέρος του θεού, σε όλες τις πτυχές του, είμαστε εδώ για να ζήσουμε την θεική εμπειρία. Με αγάπη προς τους ανθρώπους και όχι με τον φόβο στην καρδιά.
Ο ΚΟΡΑΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου